Aceasta editie BUZZ!Camp s-a terminat extrem de productiv!
Va transmitem din partea partenerilor nostri informatii referitoare la privirea din ansamblu asupra activitatilor desfasurate!
Peste 2000 de participanti s-au bucurat de implicarea companiilor de top si a oamenilor de succes care au venit sa impartaseasca din experienta si know how-ul lor.

 

Dupa un lung circuit prin orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu, Brasov, Galati, Chisinau ne dorim sa investim, in continuare, in viitorul tau si, astfel, lansam Online BUZZ, un spatiu in care ai ocazia de a participa virtual la conferinte si workshop-uri pe diverse teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Iti dam intalnire saptamanal pe Online BUZZ pentru a tine pasul cu noile tendinte si pentru a descoperi informatii care sa te ajute in drumul tau spre succes:

Branding personal – cine iti face cea mai buna campanie de marketing si PR?

Inteligenta emotionala – cum si in cemasura ne afecteaza emotiile?
Invata sa gandesti pozitiv – oamenii fericiti traiesc mai mult
Risti, deci castigi? Retete si experiente despre succes
Vrei sa afli cine esti? Actioneaza! Actiunile te definesc

Vei afla lucruri despre oameni, resurse, oportunităti si vei obtine sfaturi de la specialisti cu scopul de a te motiva si impulsiona sa-ti descoperi talentele siabilitătile.

Nu uita ca ne revedem in toamna, ca de fiecare data, la cea de-a 10-a editie BUZZ!Camppentru încă o rundă de networking, inspiratie si cunostiinte noi!