GENPACT da start carierei tale!

"We don't just offer jobs, we build careers! Start your career with our Gateway Program!"

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire, continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivati sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

 Compania GENPACT s-a alaturat initiativei noastre si te invita pe 06.08 in Bucuresti, respectiv 08.08 in Cluj pentru a interactiona cu ei, pentru a le cunoaste mediul de lucru si pentru a-ti oferi oportunitati de cariera prin intermediul programului de training Gateway.

Gateway isi propune sa te pregateasca pentru viitoarele pozitii din cadrul companiei, iar scopul final este acela de a-ti oferi un job permanent in aria de finance & accounting pe pozitii adaptate experientei tale si pregatirii de care ve ibeneficia in cadrul programului.

Pe intreaga durata a programului, vei trece printrei module de training care acopera soft skills, cunostinte specifice legate de viitorul job sicursuri de limba.

Daca ai cunostinte de limba engleza (nivel avansat) si germana/franceza/italiana (nivelmediu/avansat), inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-genpact/ si alatura-te echipei GENPACT!

Durata este de 4 - 5 saptamani, cu program full time. Candidatii vor semna un contract si vor fi remunerati pe toata perioada training-ului.