"YouthBank e un mediu interactiv, în care m-am integrat cu ușurință. YouthBank este locul unde poți să-ți fii de folos atât ție însuți, cât și celor din jur. Într-un cuvânt este...mediana timpului."

"YouthBank este special prin faptul că demonstrează tuturor că tinerii sunt capabili să realizeze lucruri mărețe și ne învață să credem în forțele noastre proprii și să profităm de potențialul nostru la maxim. Pe zi ce trece asimilez tot mai multe lucruri alături de YB și îmi dezvolt din ce în ce mai mult personalitatea, ocupându-mi timpul într-un mod productiv. Sunt mai mult ca sigură că am făcut alegerea corectă."

"De ce YouthBank?
Pentru că sunt de părere că este unul dintre acele cadouri pe care trebuie să ți-l faci singur. În momentul de față este lucrul de care care am nevoie pentru a ajunge într-o zi omul care visez să fiu. De asemenea,vreau să îmi folosesc energia și timpul de care dispun la vârsta aceasta într-un mod cât mai productiv cu putință, atât pentru mine cât și pentru comnitatea din care fac parte. Pentru mine,YB reprezintă o fereastră spre dezvoltarea personală. M-a făcut să ridic ștacheta și să vreau mai mult de la mine însămi atât în viața profesională cât și în cea personală."

“După 2 ani YB …Fără nici o rezervă pot spune că anii de liceu nu ar fi fost la fel. Nici nu mi-aș putea închipui acei ani fără El. Uneori, doar El. Spun El pentru că YouthBank e mai mult decât un program, fundraising, idei, muncă. YouthBank, la fel ca și o persoană importantă din viața unui om: te transformă, te face să evoluezi, te împlinește prin bucurii, eșecuri, rezultate, iar cel mai important - nu te limitează, dându-ți tot ceea ce ai nevoie la 15, 16, 17,.. n ani.

Prin El, cunoști oamenii care vor avea același rol, pentru că în jurul lui se adună oameni deosebiți iar cei care au rămas lângă proiect, sau cei care au trecut prin el, au rămas cu aceeași senzație: că se poate, că pot mai mult. Acesta consider că este până la urmă principala lui calitate, reușește să îți dea acea senzație care se uită în cursul anilor și anume "Orice este posibil".”

“De ce YB? Pentru că am vrut să trec de partea cealaltă a zidului civic, să-i zic așa, am vrut să fiu cel care ajută comunitatea de tineri pentru a se exprima, pentru a-și pune ideile în practică și de a-i face să se implice în societate, să fie o parte a schimbării. Am considerat că YouthBank va fi cel mai bun start privind această chestiune, va fi programul care mă va ajuta să mă dezvolt în această direcție, sporindu-mi calitățile și diminuându-mi defectele, totul realizat alături de o echipă de milioane și bună dispoziție.”