Numele echipei: Consiliul Școlar al Elevilor Liceul Teoretic " Gheorghe Şincai "

Organizația gazdă: The Order of the Goose

Valorea finanțării: 2.500 lei

Povestea proiectului:

Proiectul ŞINCAI ROCKS a fost proiectul debutant al CŞE Liceul Teoretic " Gheorghe Şincai ", prin urmare un proiect al elevilor "şincaişti". Acesta a cuprins o serie de concerte al mai multor trupe rock care au în componența lor cel puțin un elev din liceul menționat și un târg de prăjituri cu scop caritabil. Cele două proiecte s-au desfășurat în data de 21 aprilie 2016, începând cu ora 17.00, chiar în incita liceului, mai exact în curtea acestuia. Proiectul a fost inclus și în calendarul Zilelor Elevului Clujean, proiect al Consiliului Judeţean al Elevilor Cluj.

Scopul proiectului a fost acela de a face din spațiul școlar un spațiu de cultură și divertisment, diferit de modul în care este privit acesta într-o zi obișnuită. Totodată, implicarea elevilor în activitățile de voluntariat pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru dezvoltarea spiritului de echipă și pentru dezvoltarea comunicării elevilor din întregul oraș prin artă și cultură sunt elemente care au făcut parte din obiectivele proiectului elevilor.

Târgul de prăjituri inclus în proiect a avut un țel caritabil, făcând elevii să se implice în astfel de acțiuni prin intermediul unei activități plăcute pentru ei.

Aplica la fondul YB