Nume echipă: Graffitimodeling

Nume organizația gazdă: Bodean Mihaela

Valoarea finanțării: 2.780 lei

Povestea proiectului: Ideea acestui proiect ne-a venit de la faptul că doream ca să cream un proiect creativ, prin care totodată să îmbunătăţim relaţia dintre liceenii români si maghiari, deoarece acestia nu prea mai ţin legătura, evenimentele in care ei au ocazia de a socializa fiind foarte putine. Prin termenul creativ ne-am gândit la ceva care să cuprindă arta, adică desenul, de aceea am ales să desenăm cu graffitti. Pentru a îmbunătăţi această idee, am ales desenatul pe rochii cu graffitti. Astfel, rochiile nu sunt unele obişnuite, ci unele create special, cusute şi vopsite de noi.

Am ales ca participanţii la acest proiect să fie modele şi designeri din diferite licee din Cluj. Modelele au fost selectate prin intermediul unei şedinţe foto, iar designerii- pe baza unui desen creat de acestia. Modelarea rochiilor s-a realizat cu 6 ore înaintea evenimentului, la Liceul Teoretic Báthory István, unde au sosit designerii pentru a desena/picta pe rochii. La finalizarea rochilor au sosit şi modelele, care au fost machiate şi aranjate la faţa locului.

Evenimentul s-a desfăşurat pe un podium amenajat cu un material, pe care modelele au defilat in cadrul unei prezentări de modă. Pe de altă parte, am creat nişte decoraţiuni concepute de echipa noastră. Totodată, am organizat şi un bufet suedez pentru participantii la eveniment, creand, astfel, o ocazie in plus pentru socializare.

Aplica la fondul YB