site comoriNume echipă: Fetițele Powerpuff

Nume organizație gazdă: Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială

Valoarea finanțării: 1700 RON

Povestea proiectului: Ideea ne-a venit într-o pauză, chiar după ce ne-a fost prezentat programul YouthBank și ne tot gândeam ce să facem. Inițial treasure hunt-ul trebuia să fie în tot orașul, dar era destul de complicat să punem acest plan în aplicare, mai ales că trebuiau integrate și autobuzele. Primul loc frumos care ne-a venit în minte a fost Grădina Botanică.
Atât nouă, cât și prietenilor ne-a plăcut ideea așa că am trimis-o la YouthBank pentru a fi finanțată, aceasta fiind acceptată. La început nu ne-am dat seama cât efort și timp necesită acest proiect, dar am aflat pe parcurs. Cu toate că a fost mai greu la început, revizuindu-ne ideile am reușit să dăm viața acestei dorințe. Scopul proiectului era de a avea propriul nostru proiect și de a crea o zi de 1 iunie de neuitat copiilor.

În decursul desfășurării proiectului am fost să căutam sponsori care să ne ajute cu ce pot la partea cu cadourile și tipografia. Pe lângă YouthBank, am avut ca sponsori pe : PMA Invest, Cofetăria Saveur, Lady's Gym, Policlinica Union, Casa BIO, Florăria Pygmalion, Florăria Infinity, Tdance. Am fost în Gradina Botanica și ne-am plimbat prin aceasta până am reușit să facem harta cu indiciile. Indiciile au fost majoritatea ghicitori, obstacole și îndrumări. Ajutați fiind de designerul web care aparținea de tipografia respectivă, ne-am construit afișul pe care l-am pus în diferite școli și flyere pe care le-am împărțit. Pe parcursul realizării proiectului, ne-am dat seama că a face propriul tău eveniment, pe forțe proprii, necesită devotament și lucru pentru ca acesta să se poată realiza în condiții optime și în condițiile dorite. Am întâmpinat destul de multe dificultăți, iar viziunea noastră nu era în deplină concordanță cu realitatea, însă până la data limită am reușit să ducem la bun sfârșit totul.

Participanții au rămas profund impresionați de acest concurs, fericiți că au câștigat atât experiență, distracție, cât și numeroase premii! Aceștia doresc să participe și la următoarele ediții care vor avea loc și și-au chemat încă de pe acum prietenii.
În concluzie, tot efortul depus a meritat și suntem foarte încântate că am reușit să ducem la bun sfârșit propriul nostru proiect.

Aplica la fondul YB