allweneedismusicNume echipă : School of music

Nume organizaţie gazdă: Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

Valoarea finanţării: 2.400 RON

Povestea proiectului: Desfășurat în luna mai a anului 2010, proiectul și-a propus organizarea unui festival de muzică pentru tineri, în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea elevilor Liceului pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca. Cele trei seri de concerte cu muzică rock și folk desfășurate într-un club local au atras persoane de toate vârstele, dornice atât să ajute cauza susținută de proiect, cât și să se delecteze în compania unor artiști recunoscuți de către lumea muzicală autohtonă.

De asemenea, întrucât unul din scopurile proiectului a fost promovarea tinerilor cu deficiențe de vedere, festivalul a fost deschis de recitalul a doi foști elevi ai Liceului pentru Deficiențe de Vedere, Alexandra si Robert, demonstrând astfel că nimic nu poate sta în calea talentului.

Prestația excelentă a trupelor, sonorizarea impecabilă și luminile au creat o atmosferă de neuitat, tinerii reușind astfel să ofere publicului momente de neuitat. În urma vânzării de bilete, s-au strâns 4400 de lei, bani care au fost direcționați către Liceul pentru Deficiențe de Vedere Cluj-Napoca, pentru achiziționarea de aparatură și crearea de condiții speciale.

"Având în vedere că s-au strâns 4400 lei cu un buget inițial de doar 2400 lei, putem spune că acest proiect a fost un succes!" (Mihai Coștiug, lider de echipa)