apa planeteiNume echipă : Prietenii planetei albastre

Nume organizaţie gazdă: Asociația Ghidelor și Ghizilor din România

Valoarea finanţării: 860 RON

Povestea proiectului: Proiectul îşi propune să completeze informaţiile oferite vizitatorilor de către de Muzeul Apei, să promoveze existenţa acestui muzeu şi să ajute la schimbarea atitudinii comunităţii faţă de apă şi de mediu în general.

Citeste mai mult...

carnavalul inimilorNume echipă : For You

Nume organizaţie gazdă: Colegiul Național Emil Racoviță

Valoarea finanţării: 1.000 RON

Povestea proiectului: Scopul proiectului a fost dezvoltarea spiritului altruist elevilor liceului şi responsabilizarea acestora pentru a organiza o campanie de strângere de fonduri pentru copiii de la secţia de Oncopediatrie, Cluj-Napoca. Pentru a putea realiza această acţiune caritabilă s-a organizat un carnaval în cadrul căruia s-a desfăşurat campania de strângere de fonduri băneşti(în urmă vânzării fundiţelor realizate de membrii echipei) şi materiale(jucării şi cărţi) pentru atingerea scopului propus.

Citeste mai mult...

ce iNume echipă : C.E.-I.?

Nume organizaţie gazdă: Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

Valoarea finanţării: 1.000 RON

Povestea proiectului: Scopul acestui proiect a fost crearea unei reviste a şcolii pentru toate gusturile, diversificată şi atractivă, ca urmare a accentului beletristic al revistei şcolii deja existente. Această revista s-a dorit un mijloc de informare pe mai multe teme de actualitate, realizată de elevi, pentru elevi.

Citeste mai mult...

chopinNume echipă: Musical

Nume organizaţie gazdă: Liceul de Muzica Sgismund Toduță

Valoarea finanţării: 1.000 RON

Povestea proiectului: Proiectul Discover Chopin a constat în organizarea unui Recital de Pian - Medalion Chopin şi a unui Seminar & Workshop Chopin, realizate de Mariusz Adamczak, unul dintre cei mai bine cotaţi tineri pianişti din Polonia (ţară de origine a compozitorului Fr.Chopin).

Citeste mai mult...

donut dayNume echipă : Go Racoviță!

Nume organizaţie gazdă: Colegiul Național Emil Racoviță

Valoarea finanţării: 1.000 RON

Povestea proiectului: Acest proiect a avut ca scop formarea unei tradiţii în care elevii liceului să socializeze, să-şi împărtăşească pasiunile şi să colaboreze, prin intermediul organizării unui eveniment în jurul distribuirii unui anumit tip de alimente - gogoşi, clătite etc.

Citeste mai mult...