stickersiteÎn perioada octombrie 2015 – februarie 2016, echipa YouthBank Cluj, formată din 17 liceeni, a creat un fond în valoare de 15.900 de lei. Mecanismele implementate de echipa YouthBank Cluj, precum vânzarea de felicitări la Târgul de Fapte Bune, organizarea a două evenimente Blind Date with a Book și a unei licitații de experiențe și obținerea de sponsorizări, au mobilizat suma totală de 15.900 de lei.

Din fondul creat, vor fi acordate finanțări cu valoarea de până la 2.500 de lei, pentru proiecte propuse de către liceenii din Cluj-Napoca. Pentru a putea accesa aceste finanțări, echipe de minim 3 liceeni trebuie să completeze un formular de aplicare și o anexă bugetară, pe care le pot descărca de aici și să îl trimită la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  până în data de 18 martie 2016, ora 23:59.

Pentru că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare.

De aceea, proiectul trebuie să fie găzduit de o organizație non-profit/școală. Mai multe detalii despre rolul organizației gazdă puteți afla aici.

Proiectele propuse de către liceeni vor trece printr-un proces complex de selecție, coordonat de echipa YB Cluj. Proiectele selectate pentru finanțare vor fi implementate în perioada 2 aprilie-2 iunie 2016.

Descărcați ghidul de finanțare pentru mai multe detalii.