valsNume echipă : Active People

Nume organizaţie gazdă: Asociația Pontes

Valoarea finanţării: 2.325 RON

Povestea proiectului: Proiectul "Vals pentru Caritate" a reprezentat o deschidere către societate, în special către comunitatea clujeană. Este vorba despre un bal de societate în scop caritabil care a avut ca obiective participarea elevilor la un eveniment nobil și elegant, impunând anumite cerințe, atât în privința ținutei, cât și a comportamentului.

Proiectul a fost organizat în scop caritabil, banii strânși în urma donațiilor și a vânzării biletelor ajungând la Liceul de copii cu deficiențe de vedere pentru construirea hărților tactile.

Evenimentul a găzduit în jur de 160 de persoane, invitați, membrii echipei și participanți. S-au strâns aproximativ 1900 lei în urma vânzării biletelor și a donațiilor, banii fiind donați Liceului de copii cu deficiențe de vedere pentru construirea machetelor centrului orașului Cluj Napoca. Membrii echipei au fost dedicați și implicați încă de la început. Evenimentul a fost foarte apreciat și participanții au fost extrem de mulțumiți.

"Am devenit mult mai uniți, am putut comunica cu ușurință și am descoperit punctele forte ale fiecărui membru al echipei. Am învățat să colaborăm, iar întâlnirile noastre deveneau tot mai plăcute, iar noi mult mai eficienți" (membru echipă proiect).