aleg sa fiuEchipa: No Name

Organizatia gazda: Fundația Noi Orizonturi

Valoare finantare : 2.885 RON

Povestea proiectului: Proiectul a constat în implementarea unui concurs de eseuri cu titlul "Aleg să fiu..." Cele trei puncte din titlul proiectului doreau să fie completarea liceenilor cu valoarea pe care ei o propun, ca de exemplu: "Aleg să fiu curajos, liber, onest, prietenos, etc" .

Scopul echipei a fost să-i determine pe elevii claselor VIII-XII din liceele din județul Cluj să se gândească la valorile în care cred și să conștientizeze că pot să aleagă cine sunt și ce vor fi. În lipsa unei motivații mai bune, s-a decis să li se ofere diverse premii celor care realizează eseuri corecte și frumoase.
După desemnarea câștigătorilor, s-a realizat o mică petrecere la care au fost invitați toți cei care s-au implicat în proiect, de la membrii IMPACT, monitori YouthBank, membrii juriului, câștigători și participanți.

"Considerăm că obiectivul proiectului a fost atins, obținându-se atât fonduri, dar și dobândirea sentimentului de mulțumire și satisfacție că am contribuit la creșterea nivelului de implicare a liceenilor în comunitate". (membru echipă proiect)