sustainablefunNume echipă : T.I.M.I (Tineri cu inițiativă Mega Interesantă)

Nume organizaţie gazdă : AIDA - Ascociația pentru Inițiative Durabile

Valoarea finanţării : 2.893 RON

Povestea proiectului: „Noi am încercat să urmărim dorința de implicare a tineretului în activităăți ecologice și creative și am încercat să le demonstrăm că se pot distra și prin alte metode în afară de calculator sau ieșit noaptea în oraș." (membru echipă proiect)

Scopul proiectului a fost acela de a învăța tinerii din liceele din Cluj Napoca despre EDD (Educație pentru Dezvoltare Durabilă). Datorită mixului de acivități care au fost propuse prin proiectul Sustainable Fun, precum Teatru Forum, ce a dorit să scoată partea creativă a fiecăruia în evidență, cât și partea de socializare, precum și Light Graffiti-ul sau Ziua Gătitului fără aragaz. Aceste activități au fost completate cu Treasure Hunt, a cărui obiectiv a fost cunoașterea orașului în care tinerii liceeni locuiesc.
"Ultima activitatea, cea de Treasure Hunting pe biciclete, a presupus cea mai mare parte a socializării, datorită contextului în care s-a desfășurat. În prima zi am avut parte de ploaie si ne-am adăpostit într-o cafenea pentru a ne cunoaște mai bine, iar la oprirea ploii am dat startul pe biciclete...însă cea de-a doua zi ne-a oferit soare și căldură. " (membru echipă proiect)