ghibstockNume echipă : Impacțiii

Nume organizaţie gazdă: Fundația Noi Orizonturi

Valoarea finanţării: 2.985 RON

Povestea proiectului: "Suntem mândrii să ne ocupăm de obiectivul principal al proiectului, și anume colaborarea cu cei peste 20 de copii din satul Caian."(membru echipă proiect)

Proiectul și-a propus organizarea celei de-a doua ediții a festivalului "Ghibstock", prin organizarea de concerte, cățărări pe panouri, proiecții de scurt metraje de film și animație în aer liber. Pe lângă toate acestea s-au mai organizat și workshop-uri de fotografie, animație și make-up teatru, activități de tip carnaval, ca de exemplu codițe cu ață, face-painting, tatuaje temporare și altele.
O serie de activități precum jonglerii, demonstrații de capoeira, expoziție de câini, jocuri și alte activități distractive, au completat desfășurarea evenimentului.
"Colaborarea cu acești copii nu se oprește aici, noi vom continua printr-un schimb de experiență ce constă în organizarea unei vizite sau a unor workshop-uri sau ateliere de creație în Caian, dar și organizarea unei expoziții cu obiectele create în cadrul atelierului de lucru la liceul teoretic Onisifor Ghibu." (membru echipă proiect)