rockforyouthNume echipă: Salata Radio

Nume organizaţie gazdă: Asociația Encyclopaedia

Valoarea finanţării: 2.290 RON

Povestea proiectului: "Totul a început când am văzut un afiș drăguș cu un leu mare, care ne întreba: ce ați face cu un leu? dau cu 3.000 de lei? Prima idee a fost să deschidem un zoo, dar am realizat că leii se referau de fapt la bani, și doar atunci am trecut pe zona de concert rock. Așa s-a născut ideea de a organiza un festival pentru liceeni în care cântă foști liceeni." (membru echipă proiect)

Realizarea proiectului Rock for Youth a presupus atât bucurii și momente de plăcere, dar și situații dificile cu care ne-am confruntat pe parcursul derulării proiectului. Situațiile cu care ne-am confruntat au început de la comunicarea deficitară cu diverse instituții, precum poliția sau jandarmeria, dar și persoane care ne-au desconsiderat datorită vârstei. Cu toate acestea, îndeplinirea obiectivului a reprezentat pentru noi un moment de bucurie și satisfacție și pentru grupul țintă al proiectului.

"Am învățat multe în timp ce organizam festivalul deoarece acesta a reprezentat primul eveniment de talie mare pe care l-am organizat. De asemenea am învățat din micile greșeli pe care le-am făcut pe parcursul festivalului, și ne propunem să continuăm organizarea lui și în viitor." (membru echipă proiect)