valsNume echipă : Active People

Nume organizaţie gazdă: Asociația Pontes

Valoarea finanţării: 2.325 RON

Povestea proiectului: Proiectul "Vals pentru Caritate" a reprezentat o deschidere către societate, în special către comunitatea clujeană. Este vorba despre un bal de societate în scop caritabil care a avut ca obiective participarea elevilor la un eveniment nobil și elegant, impunând anumite cerințe, atât în privința ținutei, cât și a comportamentului.

Citeste mai mult...

aleg sa fiuEchipa: No Name

Organizatia gazda: Fundația Noi Orizonturi

Valoare finantare : 2.885 RON

Povestea proiectului: Proiectul a constat în implementarea unui concurs de eseuri cu titlul "Aleg să fiu..." Cele trei puncte din titlul proiectului doreau să fie completarea liceenilor cu valoarea pe care ei o propun, ca de exemplu: "Aleg să fiu curajos, liber, onest, prietenos, etc" .

Citeste mai mult...

cineestiNume echipă: Amiba

Nume organizaţie gazdă: Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu"

Valoarea finanţării: 2.787 RON

Povestea proiectului: "Putem spune că am avut succes având în vedere că proiectul s-a finalizat cu 2.500 de fundițe împărțite, adică 1250 de oameni care au primit câte două fundițe și care au dat mai departe persoanelor importante cea de-a doua fundiță. " (membru echipă proiect)

Citeste mai mult...

rockforyouthNume echipă: Salata Radio

Nume organizaţie gazdă: Asociația Encyclopaedia

Valoarea finanţării: 2.290 RON

Povestea proiectului: "Totul a început când am văzut un afiș drăguș cu un leu mare, care ne întreba: ce ați face cu un leu? dau cu 3.000 de lei? Prima idee a fost să deschidem un zoo, dar am realizat că leii se referau de fapt la bani, și doar atunci am trecut pe zona de concert rock. Așa s-a născut ideea de a organiza un festival pentru liceeni în care cântă foști liceeni." (membru echipă proiect)

Citeste mai mult...

viceversaNume echipă : Viceversa

Nume organizaţie gazdă : Fundația AltArt

Valoarea finanţării : 3.000 RON

Mai multe poze de la festival puteți vedea mai jos:

Citeste mai mult...