clipe de folkNume echipă : Interact Cluj-Napoca

Nume organizaţie gazdă: World Vision International

Valoarea finanţării: 1.300 RON

Povestea proiectului: "Clubul Interact Cluj-Napoca în colaborare cu YouthBank a organizat proiectul "Clipe de Folk" care a avut drept scop promovarea și reconfirmarea valorilor incontenstabile ale folkului în rândul tinerilor, care din păcate preferă din ce în ce mai multe genuri de muzică fără nicio relevanță culturală.

Pe baza acestei idei s-au realizat două concerte: primul s-a desfășurat în 12 mai la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", iar cel de-al doilea în 14 mai la Colegiul Național "George Coșbuc". Concertele au fost susținute de către Grupul Autograf, melodiile acestora fiind apreciate de public de la început până la sfârșit.

Organizarea acestui proiect s-a dovedit a fi una responsabilă și competentă din partea tuturor membrilor Interact care și-au împărțit sarcinile, astfel încât au reușit să promoveze cu succes acest proiect. Având în vedere că cele două concerte au înregistrat un real succes în rândul tinerilor prezenți, Clubul Interact Cluj-Napoca va mai organiza astfel de activități legate de muzica folk sau de promovarea unor alternative la muzica actuală, iar banii ce se vor strânge din vânzarea biletelor vor fi folosiți în scopuri caritabile.

Prin urmare, putem afirma că proiectul "Clipe de folk" și-a atins scopul de a aduce în prim-plan calitatea evidentă a folkului autohton, în timp ce organizarea a fost impecabilă, atât datorită coeziunii grupului, cat și colaborării fructuoase cu YouthBank și grupul Autograf."