donut dayNume echipă : Go Racoviță!

Nume organizaţie gazdă: Colegiul Național Emil Racoviță

Valoarea finanţării: 1.000 RON

Povestea proiectului: Acest proiect a avut ca scop formarea unei tradiţii în care elevii liceului să socializeze, să-şi împărtăşească pasiunile şi să colaboreze, prin intermediul organizării unui eveniment în jurul distribuirii unui anumit tip de alimente - gogoşi, clătite etc.

Având experienţă anului trecut (Ziua Clătitei), echipa nou formată şi-a propus să diversifice activităţile, sub pretextul "sărbătorii gogoaşei". "Orice pretext este bun pentru a strânge mai mulţi oameni care să împărtăşească aceeaşi idee, sau idei similare, muncă în echipă şi interacţiunea între câţi mai mulţi elevi fiind scopurile principale ale proiectului nostru", consideră ei. Astfel, distribuirea de gogoşi a fost însoţită de concursuri de eseuri, de poezii, desene, de fotografii, de o proiecţie de film, de o piesă de teatru pusă în scenă de elevi din şcoală şi, desigur, de un concert al trupei şcolii, lansată în urmă cu un an la "Ziua Clătitei".

Aflat la cea de-a două ediţie, proiectul a reuşit ca prin activităţile propuse să îşi atingă scopul şi să îmbunătăţească viaţă racovițenilor, prin facilitarea comunicării şi a colaborării între elevi de vârste diferite şi de la profiluri diferite.